Over Mango Mobility

Elektrisch vervoer van Mango Mobility

Voor elektrisch vervoer is Mango Mobility dé aangewezen partij om u verder op weg te helpen. Onze focus ligt op micromobiliteit, dat wil zeggen al het elektrisch vervoer tot 45 km per uur. Binnen dit segment presenteren wij een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters (brom-/snorfietsen), e-steps en/of e-cars met een uitstekende prijs-kwaliteit vehouding. Onze duurzame mobiliteitsoplossing zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen vanaf 16 jaar en ouder. Mango Mobility ondersteunt niet alleen consumenten maar ook bedrijven, die elektrisch vervoer willen afnemen. Technologische ontwikkelingen binnen de wereld van micromobiliteit en elektrisch vervoer volgen elkaar snel op, vandaar dat Mango Mobility veel tijd investeert in het volgen van de laatste accutechnologie en al onze producten voorziet van de nieuwste EV-technologie. Zo staat Mango Mobility garant voor optimale prestaties, veiligheid en kwaliteit.

Mango Mobility is een handelsnaam van Mango Mobility Services B.V. (Purmerend), KvK: 61783722.

Scootmobiel

De scootmobiel van Mango Mobility is een scootmobiel van de wereld. Het ontwerp komt van onze Duitse industrieel architect in Berlijn. De productie van de scootmobiel vindt plaats in Taiwan. De Duitse degelijkheid typeert de Mango scootmobiel en heeft een betrouwbare reputatie opgebouwd als een scootmobiel van hoge kwaliteit, die eenvoudig is te bedienen en ondertussen topprestaties verricht. Onze Mango scootmobiel is een modern vervoersmiddel en volgt qua ontwerp de ontwerpers in de automobielindustrie. Wij staan voor de kwaliteit van onze scootmobiel en geven daarom een levenslange garantie op het chassis en 24 maanden op de niet-verslijtbare onderdelen. Eén van onze meest innovatieve scootmobielen is de Luggie opvouwbare scootmobiel. De Luggie is de lichtste opvouwbare scootmobiel ter wereld en als enige voorzien van een Lithium-accu. De Luggie is niet alleen licht, maar ook uitzonderlijk compact. U kunt de Luggie zelfs in een kleine tas kwijt en meenemen op reis. Of u nu op zoek bent naar een opvouwbare scootmobiel of vaste scootmobiel; Mango Mobility biedt u een betaalbare oplossing van topkwaliteit. U rijdt al een Mango scootmobiel vanaf €495,-

E-cars

E-cars
Mango Mobility is ook thuis in de wereld van e-cars. Onze e-cars zijn van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Met een laadtijd van anderhalf uur rijdt u altijd binnen de kortste keren weer op de weg naar een volgende bestemming in alle comfort die onze e-cars bieden! Uiteraard beschikken al onze producten van de nieuwste Lithium-accu technologie, zodat u maximaal rijplezier ervaart in een e-car van Mango Mobility.

Elektrische scooters

De elektrische scooters van Mango Mobility kunt u zelf inrichten! U ontvangt van ons een ruim aanbod keuzes variërend van het accupakket en het logo, tot aan de kleur, buddyseat, en diverse accessoires. Zo geeft u het fraaie design van onze elektrische scooter een eigen stijl en look, die past bij uw wensen. Gebruikers van de elektrische scooter zijn altijd blij verrast door de snelheid waarmee de scooter kan optrekken en zich vrijwel geruisloos voortbeweegt. Het lage zwaartepunt geeft u het gevoel stabiel op de weg te liggen, waarmee uw gevoel voor veiligheid en het rijplezier wordt vergroot. Een ander bijkomend voordeel van de elektrische scooters van Mango Mobility is dat ze weinig onderhoud behoeven. Dat scheelt u weer in de portemonnee. U bespaart al snel honderden euro’s wanneer u het onderhoud en het energieverbruik van onze elektrische scooters vergelijkt met een doorsnee benzinescooter of kleine auto. En het eerste grote voordeel pakt u al in de aanschafprijs van onze elektrische scooter. Niet alleen de aanschafprijs, maar ook het verbruik ligt lager dan bij de gemiddelde ‘boodschappenauto’. Een elektrische scooter rijden kost slechts €0,44 per 100 kilometer! Met de huidige benzineprijzen kan geen enkel benzinevoertuig met deze ‘kosten’ concurreren.

Elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Mango Mobility zijn in te delen in Urban, Sportief, Comfort en Compact. De vier type elektrische fietsen bieden voor elke fietser wat wils. Fietsen op een elektrische fiets vergroot uw wereld, want met het grootste gemak legt u grote afstanden af en bereikt u plaatsen waar u op een ‘gewone’ fiets niet zou komen. Het plezier van elektrisch fietsen heeft ook een positief effect op uw fysieke gestel, omdat u vaker de auto laat staan en kiest voor beweging in de frisse buitenlucht. De elektrische fiets is licht en comfortabel en ideaal voor zowel korte ritjes in de binnenstad als lange tochten langs de kust of over het land. Wij bieden een groot assortiment betaalbare elektrische fietsen en nodigen u graag uit om een proefrit te maken en het comfort en gemak van onze elektrische fietsen te ervaren.

Mango winkels in Nederland

Wilt u ons assortiment elektrische voertuigen met eigen ogen bekijken? Bezoek dan één van de vele Mango winkels. Mango winkels zijn gevestigd in Almelo, Amsterdam, Baarn, Barneveld, Brielle, Gorinchem, Haarlem, Hardenberg, Haren, 's Hertogenbosch, Naarden-Bussum, Rotterdam en Wateringen. Zo vindt u altijd een Mango Servicepunt en elektrische mobiliteitsoplossing bij u in de buurt. Hoewel onze elektrische voertuigen koplopers zijn in de wereld van elektrisch vervoer, vertrouwen onze winkels nog altijd op vriendelijke medewerkers die u voorzien van goede service. We ontvangen u graag binnenkort in een van onze Mango winkels.

Mango bezoekt u ook thuis

Mango Mobility biedt huis-aan-huis oplossingen voor cliënten, die niet in de gelegenheid zijn om één van onze winkels te bezoeken. Maak een vrijblijvende afspraak met Mango Mobility en wij komen graag bij u langs met een ruim aanbod van producten! Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving op uw gemak onze producten toetsen. Wilt u een thuisafspraak van Mango Mobility aanvragen? Bel ons dan via 0800 - 2002 of maak gebruik van ons online formulier.