• Mango Scootmobiel Lion 4

Mango Scootmobiel Lion 4

De Lion 4 wordt ook wel de Rolls Royce onder de scootmobielen genoemd. En dat is niet voor niets. Zo is de Lion 4 onder andere uitgerust met een zeer comfortabele kapiteinsstoel, luxe voor- en achtervering en grote (30/35 cm) luchtbanden. Daarnaast heeft de Lion 4 een hoge topsnelheid, grote actieradius en groot draagvermogen. Dit maakt de Lion 4 een echte toerscootmobiel.

Kom deze scootmobiel bekijken en testrijden:

Mango Experience Center Barneveld (nieuw en gebruikt)
Veemweg 10

3771MT Barneveld

Meer informatie

 

 

Wilt u gratis onze brochure ontvangen of meer informatie over deze scootmobiel? Bel dan gratis 0800 2002.

Maak een winkelafspraak

 

 

Ontvang occasion prijslijst

 

 

Krijg gratis thuisdemonstratie

 

 

Mango beschikt over een uitstekend landelijk service apparaat en geeft standaard 6 maanden garantie op haar occasion modellen tenzij anders vermeld.

Mango heeft 14 winkels door heel Nederland en biedt u gratis de mogelijkheid voor een vrijblijvende thuisdemonstratie voor vaste scootmobielen. Bel 0800-2002 voor een afspraak.

Mango is de grootste scootmobielleverancier van Nederland met de scherpste prijzen voor nieuwe en gebruikte scootmobielen. Alle Mango winkels dragen het certificaat van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen en zijn getoetst aan de 7 zekerheden die het Keurmerk voorstaat.

Graag verwelkomen wij u in een van onze Experience Centers.

 

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

€6.295,00 €5.495,00

Incl. btw
Lengte: 152
Breedte: 74
Snelheid: 22 km p/u
Actieradius: 70 km

De Lion 4 is het absolute topmodel, met een zeer comfortabele en luxe kapiteinsstoel en uitstekende vering. Ook geschikt voor lange afstanden!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen